Om Kulturkloeften.dk

Kulturkloeften.dk er hjemmesiden til bogen “Blandt kriminelle muslimer” af Nicolai Sennels. Både bogen og bloggen beskæftiger sig med integrationsproblemer blandt muslimske indvandrere i Danmark.

Her stilles spørgsmål som: Hvorfor er muslimer så stærkt overrepræsenterede når det kommer til kriminalitet og religiøs ekstremisme? Hvad kan man gøre for at forbedre integrationen? Hvilken virkning har det på Danmark og Europa, at integrationen af muslimer er mislykket?  Kan vores samfund holde til, at integration fortsat skal være frivillig?

På Kulturkloeften.dk kan man finde links til en lang række af de undersøgelser og den forskning, som nævnes i bogen. Derudover vil der med jævne mellemrum blive blogget omkring aktuelle begivenheder (herunder Københavns Kommunes arbejde på integrationsområdet) ud fra bogens synspunkt.

Kommentarer til indlæggene på hjemmesiden bedes skrives på selve hjemmesiden.

Har du bidrag til hjemmesiden - herunder særlig viden om den kommunale indsats over for integration, indvandrerkriminalitet eller religiøs ekstremisme - er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående email-adresse. Det samme gælder, hvis du kender til undersøgelser og forskning på området (også meget gerne positive resultater - det har indtil nu ikke været muligt at finde nogle).

Kontakt kulturkloeften.dk: kulturkloeften@hotmail.com

Med venlig hilsen

Nicolai Sennels

Psykolog (cand. psyk. aut.)