Artikler

Medieomtale af psykolog Nicolai Sennels’ behandlingsmetoder for kriminelle unge indvandrere:

Nicolai Sennels’ arbejdsmetoder er dokumenteret i flere medier:

Artikel i psykolognyt nr. 3, 2008: Mindfulnes i terapien

Interview på DR p4 d. 18. januar 2008: De er kriminelle og så dyrker de meditation

Interview i Kristeligt Dagblad d. 15. december 2007: Kriminelle drenge mediterer vrede væk

Interview i SL d. 15. oktober 2007: Diplom i at styre sin vrede

Interview i SL d. 15. oktober 2007: Farlige fanger mediterer

Øvrige artikler:

Jyllands-Posten, d. 3. marts 2009 “De skadelige integrationsmyter

Interview til EuropeNews (engelsk) d. 31. marts 2009 Dansk psykolog: ‘Integration af muslimer i vestlige samfund er umuligt’“.

Rapport fra en integrationskonference

I kronikken “Rapport fra en integrationskonference” (180 grader, d. 21. maj 2008) beskriver Nicolai Sennels, hvordan en integrationskonference på Københavns Rådhus løber af sporet. 300 politikere, socialarbejdere, imamer og talsmænd for etniske foreninger er rørende enige om, at indvandrerne ikke har ansvar for deres egen integration. I et “Opsamlings- og idekatalog” med de “118 bedste ideer” fra konfecerencen kan man ikke finde et eneste forslag, som opfordrer indvandrerne til selv at gøre en indsats. Ansvaret for de stadigt voksende problemer med indvandrerkriminalitet og islamisk ekstremisme bliver derimod udelukkende placeret hos politikerne, politiet og medierne.

Danmarks tre farligste tabuer

I kronikken “Danmarks tre farligste tabuer” (Sappho, 8. marts 2008) beskriver Nicolai Sennels, hvordan det det er nødvendigt at bryde med visse tabuer, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at komme integrationsproblemerne med især muslimske indvandrere til livs.