9 orange blomster til haven

Hvis du kan lide lyse farver, er orange blomster selvfølgelig en god mulighed. Der er sikkert mange flere planter, der viser denne slående farve, end du tror. Der er også buske, som pryder sig med orange bær. På den måde behøver du ikke at gå glip af denne muntre farve hele året rundt. Det bedste af det hele er naturligvis, at orange er en farve, der også står i perfekt kontrast til grøn, men andre smukke farvekombinationer er også mulige. Nedenfor er en oversigt over navne og blomstertyper for orange blomster.

Troldnød
Denne busk (eller faktisk et lille træ) er en nøgen blomstrende plante. Dar betyder, at blomsterne ser ud til at komme på det bare træ. Det er netop derfor, at blomsterne er så iøjnefaldende med deres lyse orange kronblade. Troldnødden blomstrer også midt om vinteren og spreder en dejlig duft i den tid, hvor resten af planterne hviler. Det er ikke uden grund, at det kaldes magi.

Krokus Golden Bunch
Krokusser lyser foråret op med deres smukke blomster i mange forskellige farver. De varsler virkelig det øjeblik, hvor hele haven igen vil komme til live i overstrømmende farver. Man ser Golden Bunch lidt mindre end andre farver. Det er faktisk overraskende, fordi de orange/gule blomster virkelig giver et særligt præg på denne tid af året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.