Sådan beskærer du hortensia Annabelle

Hydrangea Annabelle er en langvarig blomstrer med store hvide løg, også kaldet snebolde. Især i grupper giver de en smuk effekt i enhver have. Planten er hårdfør, men mister sine blade. Hvis du passer din hortensia, skal du sørge for, at den har en ekstra støtte, da den takket være sin blomsterrigdom kan hænge betydeligt efter en regnbyge. Der er også en ny sort til salg, der hedder Strong Annabelle. Det er mere robust og mindre modtageligt over for regn og vind.

Placering og blomstring Annabelle Hydrangea
Hortensiaen har tynde blade, hvilket betyder, at fordampningen er hurtig. Det er derfor en plante til halvskygge. Bemærk, at planten har brug for en relativt stor mængde vand; hvis den er for tør, vil den vise det ved at hænge ned og få gule blade. Hortensiaen, der er så rig på blomster, kan lide humusrig og sur jord. Det er helt sikkert en god idé at sprede havegræs omkring planterne hvert år. Planten begynder at danne knopper tidligt om foråret som forberedelse til blomstringen, der kan vare fra juni til september. Om efteråret og vinteren er denne plante ubemærket og ikke særlig dekorativ. Blomsterne skal virkelig gøre det hele. Hvis pink passer bedre til din haves farvepalet, kan du også vælge Pink Annabelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.