Efter at have ligget i dvale i 65 år, er jødehad på europæisk grund bluset voldsomt op. Palæstinensere og deres muslimske sympasitører hærger gaderne under religiøse kamp-skrig som “Allah Uakhbar!” (Allah er stor) og “Itbakh al-jahud” (dræb jøderne).

75 år efter at Adolf Hitler blev Führer i Tyskland og lovede at udryde alle verdens jøder, fyldes europæiske storbyer igen af menneskemængder, der har samme plan på deres politiske dagsorden. Det er uhyggeligt! To ting er særligt bemærkelsesværdige i denne sag: For det første er det underligt, at resten af os ikke rent bogstaveligt stiller os op og buer af dem. For det andet er svært at forstå, at fagforeninger og politikere støtter projektet. Vores venstrefløj, som i årtier har kæmpet mod religiøs fanatisme, mod nazisme, mod undertrykkelse af minoriteter, mod kønsdiskrimination og mod vold, vælger at støtte tilhængere af religiøse terrorgrupper som Hamas.

Her er en video, hvor hollandske politikere fra Socialistpartiet opfordrer til intifada (muslimsk revolution) under slagordene “Hamas, Hamas, jøder skal ha’ gas!“:

Hamas er ifølge en lang række lande, herunder EU, en terrororganisation. De arbejder målbevidst på at gøre hele verden muslimsk, med vold om nødvendigt (og det bliver det jo nok). Se nedenstående video, hvor de præsenterer sig selv, og spørg dig selv: Hvem har lyst til at støtte dem - og hvad siger det så om dem?